ONS VERHAAL

Meer dan een winkel,
‘it's a way of life’

Wat is ons doel

GooodyFooods is een winkel vol natuurvoeding, maar we vinden dat het allemaal best een beetje anders mag zijn. Je vindt bij ons prachtige producten met bijzondere smaken en vormen die je niet in een gewone supermarkt vindt.

Verrassend; daar houden wij van. De winkel elke dag weer anders. Met nieuwe producten, proeverijen, lokale lekkernijen, demonstraties en activiteiten. We willen je graag uitdagen en inspireren om te ontdekken hoe lekker en goed biologisch is.

Dankzij ons ruime assortiment biologische levensmiddelen, duurzame non-food en natuurlijke drogisterij, kun je voor al je boodschappen bij ons terecht. Dat is natuurlijk wel zo fijn.

Onze Mascotte

 Onze mascotte is de eekhoorn. Dat is niet voor niets. Wij voelen ons verbonden met dit warme, sympathieke diertje dat voorkomt in onze eigen bossen, het ritme van de seizoenen volgt en heel bewust omgaat met zijn voedsel. De eekhoorn verzamelt immers in tijden van overvloed zijn voedsel voor de koude wintermaanden. Dat het diertje daarnaast ook speels en eigenzinnig is, past ook heel goed bij hoe wij in het leven staan.

Winkel klein

Wand

eigenaren

Even voorstellen

Zelf zijn we ook een tikkie eigenwijs. Met ruim 30 jaar ervaring in de natuurvoeding blijven we graag dingen anders doen. Beter doen. Voor jou als klant en voor onze omgeving.

Ons fijne team staat klaar om je te ontzorgen, inspireren en te laten genieten. We doen er alles aan om je een prettige en vooral lekkere winkelomgeving te bieden. 

GooodyFooods kiest er bewust voor om Wajong -jongeren in dienst te nemen. Iedereen, ook met een beperking, heeft recht op werk. Ons team is onze trots, waarbij alle teamleden een ding gemeen hebben: gastvrijheid.

En misschien wel het allerbelangrijkste: we genieten van lekker biologisch eten en geven je dus graag advies hoe jij nog meer kunt smullen.

Ligt jouw passie, net als ons, bij gezond, eerlijk en vooral lekker eten? Bekijk onze vacatures.

Werken bij ons

AGENDA

Geen evenementen

“Bij GooodyFooods vind je producten met bijzondere smaken die je in een gewone supermarkt niet tegen komt.”

favicon.png

VOLG ONS OP INSTAGRAM